«В офіс до сенатора – як до себе до дому», – колеги міського голови Ланівців діляться враженнями від перебування в США (фото)

казновецький

Раніше «Терен» уже писав про те, що міський голова Ланівців Роман Казновецький вирушив до США в рамках програми «Відкритий світ».

На своїй сторінці у Фейсбук посадовець щоденно ділиться позитивними враженнями від візиту та розповідає, наскільки тепло приймають українських чиновників у США.

- День третій. Сьогодні став почесним громадянином штату Небраска, – пише Роман Казновецький. Зокрема додає й фотозвіти від перебування за океаном.

казновецький2
казновецький2

Про те, наскільки зворушені ставленням американців до українців розповідають й колеги міського голови Ланівців, які перебувають із ним у США.

- Ми зворушені добротою та простотою представників влади. В офіс до сенатора Лідії Браш ми заходимо, як до себе додому. Тут нас пригощають кавою, ми залишаємо свої речі. Справжнім сюрпризом була зустріч із Секретарем Штату Джоном Ґейном, який вручив нам посвідчення Почесного громадянина штату Небраска! – пише Оксана Загорська.

казновецький1
казновецький1

Фото зі сторінки Романа Казновецького у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео