Оксана Бучко

На Тернопільщині виготовили серце із 600 цвяхів та 200 м нитки (відео)

DSC0830

До дня Закоханих на Тернопільщині виготовили серце у техніці стрінг-арт. Такий витвір із 600 цвяхів та 200 м нитки прикрасив міську фотозону Теребовлі. На фоні серця можна фотографуватись протягом місяця, інформує terebovlya.org.ua.

- У нас сформувалась добра традиція дарувати жителям Теребовлі зону для святкового фото. Цього разу – це не лише символічне серце до Дня всіх закоханих, а й слова, які так потрібні усім нам, щоб будувати свої відносини на будівній любові», - говорить директор туристично-інформаційного центру м.Теребовля Степан Зелінський. – Ми використали при декоруванні фотозони також рядки з Біблії про любов: «Любов довготерпить, любов милосердствує, не заздрить, любов не величається, не надимається, не поводиться нечемно, не шукає тільки свого, не рветься до гніву, не думає лихого, не радіє з неправди, але тішиться правдою,  усе зносить, вірить у все, сподівається всього, усе терпить!».

Команда ТІЦу висловлює щиру подяку за допомогу у створенні серця  - директору Теребовлянського музею-майстерні Володимиру Худому. Також до свята у турінфоцентрі презентували новий сувенір-подарунок: горня, яке змінює колір від тепла. 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=T26lrKelBaU[/embed]

Фото, відео terebovlya.org.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео