Орест Сарматський

Тернопільщина у Києві показала все, що має найкраще (фоторепортаж)

зхаставка-благ

Напередодні у Міжнародному виставковому конференц-центрі «Український Дім» у Києві, Тернопільщина показала свій економічний, туристичний та мистецький потенціали.

За словами, голови облдержадміністрації Степана Барни, який відкрив імпрезу «Благословенне Тернопілля» цього року, свій потенціал Тернопільщина презентувала у новому форматі.

t04
t04

Суть його у тому, що в рамках виставки відбувся бізнес-ланч з представниками різних секторів економіки, профільних міністерств, підприємцями та народними депутатами від Тернопільщини, представниками Тернопільського земляцтва.

Під час презентації діяла експозиція «TERNOPIL*YA». Участь в тематичних локаціях взяли представники туристичної галузі регіону, Національний заповідник «Замки Тернопілля»,етно-галерея «Спадок», розкрито суть проекту «Під Зорею Пінзеля».

t05
t05

Багато відвідувачів робили селфі біля дівчат із Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола, одягнутих у власноруч виготовлені дивовижні костюми, які не раз отримували перемогу на різник конкурсах моделей одягу.

t09
t09

Досить цікавими вийшли експозиції окремих регіонів Тернопілля. Зокрема, Бережанський район презентував музей січових стрільців «Тернопілля – край стрілецької звитяги», Борщівський район ємко розповів про фестиваль «Вертеба» та показав виставку «Трипілля на Тернопіллі», Козівський та Шумський – презентували виставки «Тернопілля - повстанський край».

t14
t14

Також гості тернопільської імпрези у Києві оглянути виставки art-буків та картин кращих митців краю, побували на презентаціях навчальних закладів, книговидавців, взяли участь в автограф-сесіях авторів. Виставку відвіда першйи віце-прем’єр України Степан Кубів, дипломати, представники міністерств та відомств.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео