Оксана Бучко

Тернопільські рятувальники спробували себе у Firefighter Combat Challenge

0014

За звання «Кращий пожежний рятувальник» змагались представники пожежно-рятувальної служби Тернопільської області на чолі з начальником Управління ДСНС полковником служби цивільного захисту Віктором Маслеєм. Всеукраїнські змагання «Firefighter Combat Challenge» відбулись на Рівненщині в м. Вараш 16 лютого, повідомляє ternopil.dsns.gov.ua.

Це перша участь рятувальників Тернопільщини у конкурсі. Вони разом із іншими представниками з різних куточків України пройшли підйом рукавної лінії по сходових маршах на майданчик 4-го поверху навчальної вежі; підйом рукавних скаток з укладанням у контейнер; «Силовий тренажер», де ударами кувалди учасник повинен перемістити балку вагою 72,5 кг на відстань 1,5 метри; прокладання робочої лінії і подання ствола на заливку мішені; «евакуацію потерпілого», де учаснику необхідно підняти і протягнути манекен вагою близько 80 кг на відстань 30 м. Правильність та швидкість виконання вправ контролювало професійне журі з Польщі. У фіналі збірна управління ДСНС України у Тернопільській області здобула 13 місце серед 17 команд.

Також гості мали змогу насолодитися видовищним шоу у виконанні рятувальників-стронгменів та показовими виступами команд юних пожежних-рятувальників. А ще до уваги присутніх було розгорнуто виставку пожежно-рятувальної техніки й спорядження та тематичних сувенірів.

0016
0016

0006
0006

0010
0010

0011
0011

Фото ternopil.dsns.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео