Орест Сарматський

З’явився оновлений електротрактор (Агро-новини)

січ19

Німецький дилер компанії Caterpillar Zeppelin CAT замінила двотактний дизельний двигун потужністю 12 к.с. на тракторі Holder B12 на електромотор потужністю 13 кВт, повідомляє сайт Kurkul.com.

E-Tractor є результатом спільної роботи з німецькою компанією eCap Mobility, яка з 2015 року перевела велику кількість автомобілів на електропривод, включаючи Porsche та VW Beetle.

E-Tractor Zeppelin СAT

Дизельна версія трактора має максимальну швидкість всього 6 км/год, а електрична може їхати із швидкістю 40 км/год. Вихлопна система трактора та паливний бак замінили на акумулятор, який заряджається за 3,5 год.

КВС-УКРАЇНА захистила свою продукцію від підробок

Компанія «КВС-УКРАЇНА» з 2018 р. покращила захист своєї продукції від підробок шляхом додавання етикетки з унікальним кодом. Про це йдеться на сайті компанії, повідомляє Kurkul.com.

Результат пошуку зображень за запитом "Компанія «КВС-УКРАЇНА» з 2018 р. покращила захист своєї продукції від підробок шляхом додавання етикетки з унікальним кодом"

За допомогою коду можливо відслідкувати не тільки оригінальне походження мішка, але й країну виробництва та відслідкувати його переміщення далі (постачальник, дистриб’ютор, субдистриб’ютор і т.д.).  Щоб переконатися, що мішок дійсно був запакований заводі «КВС-УКРАЇНА», потрібно за допомогою смартфона відсканувати QR-код та ввести десятизначний ID код з етикетки. Або зайти на сайт qr.kws.ua. У випадку, якщо коду в системі не існує, необхідно звернутися до торгових представників відділу кукурудзи та олійних культур «КВС-УКРАЇНА».

Буряк побив ціновий рекорд за останні десятиліття

На ринку Україні продовжується тенденція подорожчання буряка. Ціни на цю продукцію досягли максимального показника за всю історію незалежності України. Про це повідомляє «АПК-Інформ: овочі і фрукти».

Господарства збувають продукцію за ціною 5-6 грн/кг, що на четверть дорожче, ніж тижнем раніше.

Підвищувати ціни фермерам вдається через високий попит на цю продукцію. Буряк активно купують як оптові компанії, так і роздрібні мережі. При цьому, пропозиція на ринку обмежена. Багато господарств утримуються від продажів з надією на подальший ріст цін.

Результат пошуку зображень за запитом "буряк"

Так, ціни на буряк вже перевищують минулорічні у 3 – 3,5 рази та є рекордними для першої половини лютого. Учасники ринку прогнозують подальше подорожчання цієї продукції.

Вибір читачів за тиждень

Відео