Копичинецьку міськраду тепер можна зафрендити

фб КМР

Офіційну сторінку в мережі Facebook днями започаткувала Копичинецька міська рада. Репрезентував її міський голова Павло Лосик. У першому дописі він, зокрема, зазначив:

-Ідея організації офіційної сторінки визрівала вже давно. В сучасний період глобалізації та загальної відкритості просто необхідно мати своє представництво в глобальній мережі. Жителі міста та його гості повинні знати діяльність міської ради та її здобутки, розуміти, які проблеми перед нею постають, та якими є шляхи їх вирішення.

Основною задачею, що ставить перед собою міська рада, створюючи офіційну сторінку – стати ближчою до жителів нашого міста, вникнути в їхні проблеми, а також донести свою позицію до якнайширшого кола читачів та інформувати копичинчан про всі основні громадські та культурні події нашого міста, показати повсякденну діяльність міської ради та її структурних підрозділів. Одне із важливих завдань - показати наше місто в Україні та за її межами. 

Офіційну сторінку міськради також рекомендувала своїй аудиторії популярна серед місцевих Facebook-спільнота «Реальність Копичинець», яка на сьогодні має 1112 вподобань, 1461 людина стежить за нею ( в офіційної сторінки міськради на момент написання  інформації було 115 і 133 відповідно).

Вибір читачів за тиждень

Відео