Оксана Бучко

4 пожежі за добу – не лише мороз додає роботи тернопільським рятувальникам

001

В різних населених пунктах області протягом доби зафіксували чималі пожежі. Прес-служба Управління ДСНС України у Тернопільській області повідомила про 4 таких випадки.

27 лютого о 16:51 в х. Вільшанки Кременецького району виникла пожежа в господарській будівлі. Вогнем знищено 60 м.кв перекриття та покрівлі, 2 т сіна та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 23-го державного пожежно-рятувального поста, врятовано 2 будівлі та інші матеріальні цінності.

27 лютого о 15:16 в с. Верхняківці Борщівського району виникла пожежа в підсобному приміщенні, розташованому в складському приміщенні місцевого приватного підприємства. Вогнем знищено покрівлю на площі 20 м.кв та пошкоджено стіл, диван та двері. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

Пожежу ліквідовано черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, врятовано 1 будівлю, 3 одиниці техніки та 15 т пшениці.

002
002

28 лютого о 02:56 в с. Соколів Бучацького району виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем знищено покрівлю та пошкоджено перекриття на площі близько 90 м.кв і пошкоджено речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим та резервним караулами 9-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління, врятовано 1 будівлю.

28 лютого о 03:35 в с. Великі Куськівці Лановецького району виникла пожежа в недіючому житловому будинку. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено перекриття та знищено покрівлю на площі 50 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 11-ї державної пожежно-рятувальної частини, врятовано 1 будівлю.

Вибір читачів за тиждень

Відео