Орест Сарматський

Тваринники планують пікетувати Кабмін 6 березня (Агро-новини)

лют2802

Голова Асоціації тваринників України Ірина Паламар оголосила 11 пунктів резолюції про зміну механізму держпідтримки для тваринництва під час всеукраїнського віче 22 лютого.

Про це повідомляє кореспондент AgroPolit.com.

2803
2803

В залі близько 100 виробників, попри запрошення асоціації, на зібрання так і не прийшов ніхто з Мінагрополітики, хоча запрошували першого заступника Мінагрополітики Максима Мартинюка. Учасники віче пообіцяли, якщо уряд не врахує їхні пропозиції, то 6 березня вони прийдуть із живими свиньми та коровами пікетувати Кабмін.

Розпочинається реалізація програм підтримки сільського господарства

Уряд впроваджує конкретні програми держпідтримки аграрного сектору, які дозволять сільгоспвиробникам отримати своєчасну реальну допомогу та зупинять негативні тенденції в стагнуючих зараз галузях. Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Перший заступник міністра Максим Мартинюк взяв участь у відео конференції із міста Суми, де перебуває з робочою поїздкою.

2801
2801

«Особливості цьогорічних урядових програм  зосередженість на підтримці тваринництва, на яке виділено 4 із 6 мільярдів гривень, та розвитку підприємництва на селі, які забезпечать довготривалий економічний та соціальний ефекти», — зазначив Максим Мартинюк.

Україна вперше поїде в Китай на виставку імпорту МЕРТ

Вітчизняні виробники спробують зацікавити китайців своїми товарами на міжнародній виставці імпорту China International Import Expo 2018 у Шанхаї.

Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Нагадаємо, що Україна бере участь у китайському проекті Шовковий шлях.

2802
2802

Виставка МЕРТ відбуватиметься з 5 по 10 листопада 2018 року, на ній Україна вперше представить національний стенд. Це перша міжнародна виставка Китаю, яка орієнтована на імпорт. Китай готовий розглядати іноземні товари, тому для українських виробників це можливість бути серед перших, хто представить свої продукти та послуги на цьому ринку.

Вибір читачів за тиждень

Відео