Орест Сарматський

 У селі під Тернополем раптом залунала німецька мова

Заставкаі

Вчителі німецької мови у школі в Мишковичах взяли участь у тренінгу.

Завідувач кафедри німецької філології та методики викладання німецької мови Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка, доцент Іван Ярославович Яцюк провів в Мишковицькій ЗОШ навчально-методичний тренінг «Мультимедійні електронні засоби та інструменти навчання німецької мови» для учителів шкіл Тернопільського району.

Про це повідомляється на сайті університету.

Вступне слово методиста Пукач Марії Андріївни
Вступне слово методиста Пукач Марії Андріївни

У тренінгу взяли участь 12 вчителів німецької мови Тернопільського району, які з цікавістю та ентузіазмом опрацьовували матеріали навчальних станцій, керуючись інструкціями, розробленими Ґьоте-Інститутом та доповненими і уточненими доцентом кафедри німецької філології та методики викладання німецької мови ТНПУ ім.В.Гнатюка Маєвською Л.І.

Німецька ретельність - все уточнюється до останньої деталі
Німецька ретельність - все уточнюється до останньої деталі

Крім того, учасники ознайомилися із можливостями використання мережі інтернет для урізноманітнення форм і методів роботи на уроках німецької мови, з мультимедійними навчальними матеріалами, квестами, навчальними мобільними додатками, електронними навчальними програмами тощо. У завершальній частині тренінгу була висловлена взаємна готовність до продовження співробітництва і розширення його спектру, зокрема спільної розробки навчально-методичних матеріалів.

Логічним продовження семінару стала профорієнтаційна зустріч з учнями 9-11 класів школи.

Фото – ТНПУ

Вибір читачів за тиждень

Відео