Держслужбовці поліції сіли за парти

3

Державні службовці головного управління Нацполіції Тернопільщини сіли за парти. Впродовж тижня вони згадуватимуть, як це вчитися, слухати лекції та складати іспити. Навчання працівників відбувається в рамках підвищення рівня кваліфікації працівників державних органів влади. Такі заняття, розповідає директор Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників державних органів влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Володимир Ткач, кожен держслужбовець повинен проходити раз на три роки.

- В нас діє філіал кафедри з економічного університету менеджменту та публічного управління, 14 докторів наук залучені в роботі філіалу кафедри, також ми до роботи в центрі залучаємо кращих викладачів інших вишів. У нас викладають і викладачі з технічного, педагогічного, медичного університетів. 

 

2
2

Курс навчань триватиме 46 годин. За цей час більш як 50 держслужбовців поліції вивчатимуть психологію, історію держави, політологію та інші дисципліни, які стосуються державної служби та необхідні як для роботи, так і для загального розвитку.

- Заповнення електронних декларацій - з цим виникає дуже багато кричущих питань, - розповідає заступник начальника кадів ГУНП в Тернопільській області Ігор Шинкар. - Тому я приділятиму цьому питанню особливу увагу і намагатимусь максимально точно розповісти усі деталі. Це питання на часі, маємо досить серйозні наслідки по заповненню декларацій та допущенні помилок минулого року. Тому до цього питання також потрібно досить серйозно віднестися.

5
5

 

У перший лекційний день держслужбовці пройдуть так-зване пробне міні-тестування. Його мета - перевірка знань перед початком навчань. Після закінчення усіх лекцій студенти-службовці складатимуть ще одні тести відповідно до результатів яких отримають сертифікати про закінчення курсу.

Джерело: Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео