Орест Сарматський

У Тернополі зібрали оригінальні педагогічні ідеї

застав-ідеї

У Тернопільській ЗОШ №28 відбувся підсумковий форум «Парадигма – 2018».

В роботі форуму взяли участь педагогічні працівники міста, учасники цьогорічного конкурсу освітніх інновацій.

Як повідомляє сайт міського управління освіти, усіх учасників привітали начальник управління освіти і науки ТМР Ольга Похиляк та директор ТКМЦ НОІМ Галина Литвинюк.

Робота форуму розпочалася з виставки, яка була організована педагогами школи №28  на чолі з директором – Лілією Вавринів, де було  продемонстровано  можливість докорінних змін у  системі роботи в освітньому закладі. Школа працює одночасно в різноманітних міжнародних, всеукраїнських проектах та програмах. Практичне застосування та результативність роботи закладу було презентовано на численних банерах, плакатах та у виступах директора та вчителів школи.

Також своїм досвідом, інноваційними методами та формами роботи поділилися учасники цьогорічного конкурсу: Дмитрусь О.Г. – заступник директора ТЗОШ №23, Павлюс В.П. – викладач Галицького коледжу, Смерека Н.П. – вихователь ГПД ТЗОШ №26, Бринь А.В. – вчитель іноземної мови ТЗОШ №11.

Завершилася робота форуму врученням дипломів переможцям конкурсу «Парадигма освітніх інновацій-2018»  у різних номінаціях.

IMG_7027
IMG_7027

Фото – міське управління освіти

Вибір читачів за тиждень

Відео