Орест Сарматський

Геометрія навколо очима студентів з Тернопільщини (фото)

Заствака-геометр

«Тиждень педагогічної майстерності математичних дисциплін» відбувся у Чортківському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Олександра Барвінського.

Випускники групи ПО41 під керівництвом викладача В.Й. Мальованої організували виставку на тему: «Геометрія навколо нас» і представили для перегляду іншим студентським групам, повідомляє сайт коледжу.

Розділи виставки розкрили геометричне розмаїття у вишивках і творах декоративно-прикладного мистецтва, фантазійне натхнення від геометрії у меблярстві, геометричний присмак прикрашених тортів, геометричні нотки у писанкарстві. Також висвітлено геометричну феєрію флористики, геометричний світ у новорічних іграшках, геометричну оздобу домашнього посуду. Студенти дізналися і про геометрію у віражному мистецтві, про геометричні мотиви у дизайні одягу, чіткі лінії правильних многогранників у ландшафтному дизайні, геометричне різнобарв’я у вишуканих жіночих прикрасах; та геометричні новації в архітектурі.

Організатори виставки показали практичне застосування геометрії в житті людини. Кожен розділ – це результат пошукової роботи студентів, спрямованість якої – формування професійної компетентності випускників коледжу.

_2I97disriY
_2I97disriY

iA2zomZTb8A
iA2zomZTb8A

rfKURe4XQ2M
rfKURe4XQ2M

Вибір читачів за тиждень

Відео