Матеріально-технічна база рятувальників з Тернопільщини поповнилась новим спеціальним обладнанням

IMG_8617

Начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей передав для потреб відділення радіаційного та хімічного захисту групи рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення прилади хімічної розвідки, призначені для визначення хімічних речовин в сипучих матеріалах та воді.

Дане обладнання з комплектуючими матеріалами, на загальну суму понад 1,7 мільйона гривень, для потреб українських рятувальників отримано від Федерального Міністерства закордонних справ (Федерального відомства у справах захисту населення та допомоги при катастрофах Федеративної Республіки Німеччина).

Також Віктор Маслей вручив матеріальні цінності й фахівцям групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Для службових потреб він передав піротехнікам оргтехніку, на загальну суму близько 34 тисячі гривень, отриману від Координатора проектів ОБСЄ в Україні в рамках реалізації спільного проекту ДСНС України з ОБСЄ «Розвиток потенціалу України з протимінної діяльності».

IMG_8587
IMG_8587

IMG_8624
IMG_8624

IMG_8634
IMG_8634

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео