Відома тернополянка розповіла, як потрапила до гурту SELFY

DSC_8726

Як уже повідомляв ТЕРЕН, тернополянка Ірина Новомлинська увійшла до складу гурту SELFY. У своєму інтерв’ю виданню «Телегід» співачка розповіла, як потрапила до музичного колективу та загалом трішки розповіла про себе.

Ірина Новомлинська вже давно стала відомою поза межами Тернополя. Вона – матір двох діток та популярна ведуча, а тепер ще й учасниця гурту SELFY.

Мені просто сильно пощастило! Всі пазли долі склалися так, що мене помітив продюсер Олександр Яременко та, на щастя, мій вокал і артистичні дані вразили цього гуру музики. Тепер я - частина команди, дівчата з групи тепло мене прийняли. Думаю, ми спрацьовуватимемо, і в майбутньому SELFY чекає ще більший успіх! Мої подружки, дізнавшись, що я співаю в SELFY, сказали, що тепер повністю мене втрачають! Дійсно, у нашого колективу насичений гастрольний графік, тому буде складно викроїти хоча б хвилинку для зустрічей з друзями, - розповідає Ірина.

28721636_600569483622787_1343592974_n
28721636_600569483622787_1343592974_n

Ірина також розповідає, що постійно працює над собою та завжди досягає своєї мети, докладаючи до цього максимум зусиль.

Одного разу в школі до мене підійшов хлопчик, який мені дуже подобався, але коли він зі мною заговорив, то перестав мене цікавити взагалі. З тих пір я засвоїла важливий життєвий урок: не варто робити висновки про людину, поки не поспілкуєшся з ним і не дізнаєшся його ближче. Зовнішність оманлива, а головне в людині - внутрішній світ. Мені багато хто говорить, що я красива, але я все одно вважаю, що досконалість не має меж, і прагну бути ще краще. Піклуватися про свою зовнішність і залишатися привабливою - обов'язок кожної дівчини, -  каже співачка.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео