На Тернопільщині продають неякісне м'ясо (фото)

29356619_1712455745482524_5148451729498439680_n

Жителі Тернопільської області знову скаржаться на неясні продукти в місцевих магазинах. Цього разу прикрий випадок трапився у Збаражі.

Жителька Збаража придбала у місцевому магазині начебто куряче філе, проте, як виявилося – це незрозумілі шматки м’яса.

- Ось що продають під видом філе кускове за 84 грн/кг в нашій рябі на АТП, ось це жменькою лежало в пакетику поряд з кусочками філе, великий привіт продавцю блондинці, жила б ближче, віднесла б назад, шкода свого часу і нервів. Дивіться добре що ця чарівна Пані вам кладе в пакетику, - розповідає обурений покупець.

Як виявилося це уже не перша така ситуація в цьому магазині.

- Ще влітку я придбала філе у цьому ж магазині у центрі міста, продавець запакувала товар у два кульки ,я з покупкою прийшла додому. Відкривши вміст пакета ,було чути неприємний запах і філе на вигляд було «неприроднього» кольору як на філе. Повернувшись до магазину, виникла неприємна ситуація: повернути гроші за зіпсований товар мені не хотіли через те, що я не мала чека про купівлю цього філе, якого мені продавчиня не видала! Гроші мені ж таки повернули, але хамство однієї з продавчинь таки вплинуло на візити до цього магазину, - розповідає Оксана Брик.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео