Оксана Бучко

Тернополянам із обмеженими можливостями запропонували роботу на потужному виробництві

2018-03-26 шредер1

День відкритих дверей на виробництві ТОВ «Шредер» дав можливість ознайомитись із умовами праці 11 тернополянам з обмеженими фізичними можливостями. Провели захід за ініціативи Тернопільського міськрайонного центру зайнятості.

Начальник виробництва Віктор Шевчук та юрисконсульт Надія Бригідир розповіли відвідувачам про діяльність та перспективи розвитку підприємства, продукцію, що виготовляється.

- На території України ТОВ «Шредер» з 1990 року, - повідомив Віктор Шевчук. - Підприємство виготовляє освітлювальне обладнання, враховуючи новітні досягнення в галузі техніки та естетики дизайну, світлодіодних технологій в освітленні парків і зон відпочинку, тунелів, об'єктів комерційної нерухомості; у архітектурному, промисловому, спеціальному, вуличному і дорожньому освітленні; виготовленні систем керування освітленням.

Юрисконсульт товариства розповіла, що підприємство гарантує працевлаштування з першого дня, 3-денне стажування на робочому місці, повний соціальний пакет, 5-денний робочий тиждень, погодинну оплату праці.

2018-03-26 шредер2
2018-03-26 шредер2

Під час заходу учасники побачили виробничі потужності, ознайомилися з технологічним процесом та умовами праці, поспілкувалися з представниками роботодавця щодо можливостей працевлаштування на підприємстві.

фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео