Тернополяни в шоці – неадекватний водій ледве не наїхав на людей на Театральному майдані (фото, відео)

водій

Свідками жахливої ситуації стали тернополяни, які вчора вранці опинилися на Театральному майдані. Просто перед театром геть неадекватний водій ледве не збив кількох людей. Одна з них – мама з дитиною на руках. Як розповів очевидець, найгірше те, що якби не свідки та камери відеоспостереження, порушнику найймовірніше, вдалося б уникнути покарання.

«Сьогодні, близько 10.00 оце бидло зробило два кола по Театральному майдані в м. Тернополі (то так, якби перед оперним у Львові). Наші діти навіть не є в безпеці на центральній площі міста?! Я побачив це все з вікна, викликав поліцію, прибіг на місце, де той олень зупинився... Це добре, що я виявився не один... Вже хлопців 10-15 стояли біля його машини (тобто свідків було хоч відбавляй). Вони також паралельно зі мною викликали поліцію» – розповів на своїй сторінці у Фейсбук Ігор Прокопишин і на підтвердження поширив відео інциденту.  

Коли на місце прибула поліція, кермувальник заявив, що авто не його і документів він немає. Правоохоронці ж пояснили, що чоловіка за кермом не бачили, то його треба відпустити. Тверда громадська позиція тернополян (серед яких були й журналісти) не дозволила цього зробити.

«З бидлом все ясно... а от до поліції маса питань... По-перше, хлопці, які це бачили знизу (я нагадую, з балкону то бачив) сказали, що поліція пила каву на майдані і ніяк на це не відреагувала... По-друге, та поліція, котра прийшла на виклик, нічого не хотіла робити, а просто відпустила... Якби ми не доконували, не казали, що на майдані купа камер відеоспостереження, інші моменти не аргументували, то 100%, що то бидло без жодних наслідків їздило би дальше наплювавши на усіх... Навіть дітей і жінок на центральній площі міста не можуть (а найгірше не хочуть) захистити...» – пише Ігор Прокопишин.

водій2
водій2

водій1
водій1

Саме завдяки журналістам, котрі стали свідками ситуації вдалося отримати відео, котре зафіксувало порушення. У результаті в горе-водія вилучили права на 1 рік і призначили штраф 10 400 гривень.

Відео та фото зі сторінки Ігоря Прокопишина у Фейсбук

Вибір читачів за тиждень

Відео