Майбутні журналісти, поспішіть зареєструватися на другий етап творчого заліку

29542855_1741445305914104_6716791338828412277_n

30 березня в 55 аудиторії Педагогічного університету відбудеться другий етап творчого заліку для абітурієнтів-журналістів.

До участі в творчих заліках допускаються особи, які отримали повну загальну середню освіту, або є учнями випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів, або мають право на отримання документа про повну загальну середню освіту в рік проведення заліку та подали заяву на ім’я ректора ТНПУ ім. В. Гнатюка для участі в творчому заліку за відповідною спеціальністю.

Реєстрація здійснюється дистанційно та очно: дистанційно – на сторінці реєстрації учасників творчих заліків веб-сайту ТНПУ ім. В. Гнатюка не пізніше ніж за 1 день до початку проведення заліку, очно – уповноваженою особою Приймальної комісії не раніше ніж за 1 астрономічну годину і не пізніше ніж за 15 хвилин до початку проведення заліку. Учасники творчого заліку, які подали заяви дистанційно, крім того, зобов’язані підписати власну заяву в день проведення заліку. Уповноважена особа Приймальної комісії реєструє заяву учасника творчого заліку в журналі реєстрації заяв у день прийняття заяви.

Зареєструватися можна ТУТ.

Вибір читачів за тиждень

Відео