Що чекає тернополян на вихідних?

0

Вистава «Язичники», виступ гурту Torban та ще багато чого іншого зможуть відвідати цими вихідними тернополяни.

31 березня  на вас чекає:

31 березня  Torban презентує «Весну» в Бункемузі. Гурт названий на честь «панської бандури» - Торбан. Це неймовірної краси струнно-щипковий інструмент, родич лютні, котрий був популярний серед шляхти у 18-20 ст. Вхід – вільний.

У Тернопільському драматичному театрі ім. Т. Шевченка покажуть виставу «Язичники». Початок о 19.00.  Квитки – у касі драмтеатру.

Виставка-ярмарок hand made виробів «Ярмарок Великодніх подарунків»  пройде 31 березня - 1 квітня  2018 року в ТЦ ОРНАВА, 2-й поверх. Час роботи з 10 до 19 години. Вхід – вільний.

31 березня у Тернопіль із майстер-класом «Ти у себе одна» завітає відома українська телеведуча Маша Єфросиніна. Проведуть тренінг у Сoncert Hall PODOLYANY. Початок – о 16 годині.

16 березня о 19:00 у тернопільській галереї «Бункермуз»  (бульв. Шевченка, 1) розпочнеться відкриття виставки львівського митця Володимира Костирка «Художник і модель». Проект сформували нові живописні роботи та графіка 1990-х років. Свою увагу Володимир Костиркосфокусував на темі зв'язку між художником і натурницею, перетворення тіла на об’єкт і загалом на відношення образу й прообразу.

1 квітня на вас чекає:

У Тернопільському драматичному театрі ім. Т. Шевченка покажуть виставу  «Запорожець за Дунаєм ». Початок о 19.00. Квитки – у касі драмтеатру.

Вже цієї неділі, 1 квітня, громадська діячка та спортсменка Лілія Проць відновлює традиційну ранкову РУХАНКУ в парку Шевченка. Захід відбуватиметься щонеділі на острівку «Чайка». Початок о 10.00.

У тернопільській галереї «Бункермуз»  (бульв. Шевченка, 1) триває виставка відкриття виставки львівського митця Володимира Костирка «Художник і модель». Проект сформували нові живописні роботи та графіка 1990-х років. Свою увагу Володимир Костиркосфокусував на темі зв'язку між художником і натурницею, перетворення тіла на об’єкт і загалом на відношення образу й прообразу.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео