Орест Сарматський

Він розповів у Тернополі, здавалося б, про прості речі, які насправді є дуже важливими

2803 (1)

У Галицькому коледжі імені В’ячеслава Чорновола студенти відділення економіки та туризму зустрілися з представниками РУАХу.

Передусім, нагадаємо, що РУАХ часто розшифровують ще як радісне, успішне та активне християнство. Головне кредо цьогоріч: «Прийди і дізнайся, що християнство – це зовсім не нудно».

А темою для обговорення стала пропаганда здорового способу життя, йдеться на сайті Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола.

-  Якщо завдяки моїй лекції хоча б одна людина зі ста буде врятована, то це принесе мені неймовірну радість і впевненість, що моя робота не є марною, - сказав пан Ігор, представник згаданої організації. У цій сфері він працює понад 10 років і кожна зустріч з молоддю приносить неабиякі результати. Його лекції є доступними для розуміння, адже він говорить, здається, про дуже прості речі, над якими рідко хто задумується.

2803
2803

На цій зустрічі велася жвава розмова про шкідливі звички, які поширені серед молоді. Спілкуючись з аудиторією, пан Ігор розповів про згубний вплив алкоголю та куріння на людський організм та про негативні наслідки цих «розваг». Головна мета зустрічі – попередити молоде покоління, показати до чого призводить зловживання алкоголем чи надмірне куріння. Оратор розказав про себе і про американського мотиваційного оратора сучасності Ніка Вуйчича. Сам Ігор не вживає ані краплі алкоголю вже майже 15 років, хоча зізнається, що змалку зловживав алкоголем. Але взявши своє життя під контроль, він починав проводити лекції про шкідливі звички з благодійною метою . «Є багато  можливостей в нашому житті, їх завжди потрібно використовувати», - стверджує Ігор.

Мета таких зустрічей – показати християнство з правдивої сторони, бо існує багато стереотипів: хтось думає що це, бізнес, для інших – це суто традиція чи обряди, а подібні зустрічі показують всю правду, всю красу, бо часто люди знають лише частково про християнство, і те, як християнство може змінити життя.

Студентам зустріч дуже сподобалась, оскільки вони  мали змогу не лише послухати корисну інформацію, а й поспілкуватися з мотиватором про щасливе майбутнє молоді. Студенти вирішили дотримуватися настанов та порад від представника РУАХу. Адже майбутнє кожного у власних руках.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео