Англійська для працівників та молодіжних активістів громади Теребовлянщини (фото)

DSC_0777-1024x683

Коли до Теребовлянської міської ради, за сприяння ГО «Теребовлянська Вежа», звернувся волонтер – американець Брендон Дрю (Brendan Drew) і запропонував співпрацю – вирішено було розпочати навчання в першу чергу для представників різних відділів, установ та організацій міської ради, а також – для депутатів Молодіжної міської ради, які зазвичай найактивніше допомагають в реалізації громадських заходів. Про це повідомляється на сайті Теребовлянської ОТГ.

Перші заняття розпочалися ще у березні. Незважаючи на різний рівень знань учнів, розмовні клуби англійської відбуваються в невимушеній атмосфері, де кожен може вдосконалитись та розвинути своє вміння спілкуватися, якщо має на це бажання і наполегливість.

Чим менші знання на старті має той чи інший учасник курсу, тим більше він отримає від навчання, – зазначає Брендон, – Адже ми вчимося в режимі максимальної англійської, практично без перекладу. Вчимося слухати, розуміти та відповідати на запитання. Тільки тоді мозок працює і знання засвоюються добре.

DSC_0274
DSC_0274

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео