На Тернопільщині за прохання вимкнути російську попсу жінку прокляли (відео)

DSC_9948130112

Прокляття на свою адресу заробила молода жінка з Одеси за те, що попросила на Тернопільщині водія вимкнути у маршрутці російську попсу. Відео конфлікту Inna San опублікувала на своїй сторінці у Фейсбук.

Прецедент стався в автобусі, що їхав за маршрутом Кременець-Чернівці. Жінка, що повідомила про нього, сіла у Тернополі. Свого апогею суперечка із водієм досягла на Чортківщині. Пасажирка попросила вимкнути російську музику. Водій запитав у інших людей – чи не проти вони цих композицій. Усі промовчали, проте жінка продовжувала відстоювати свою позицію, пояснивши її тим, що у нас триває війна з Росією і такі пісні у громадському транспорті недоречні.

Справжній шок у захисниці стався, коли в автобусі на західній Україні за пропозицію вимкнути російську попсу, жінці запропонували запхнути навушники й не слухати. Ба більше, жоден із чоловіків не заступився за пасажирку, а жінки порекомендували їй піти до церкви.

За три дні ролик набрав 400 поширень і понад 15 тисяч переглядів. У коментарях в соцмережі дії водія та пасажирів усі засуджують. Чому люди поводяться геть по-іншому у реальному житті не зрозуміло.

Відео Inna San, фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео