Восьмирічного велосипедиста на Тернопільщині збив автомобіль марки Daewoo Lanos

1

Сто вісімдесят шість дорожньо-транспортних пригод трапилося від початку року на дорогах Тернополя та області. Для 21 особи ці аварії завершилися летально.

Лише за три дні - з дев'ятого по одинадцяте квітня на автошляхах краю загинуло троє осіб, більше десяти з травмами потрапили до лікарні, пише Досьє 102.

Троє хлопців загинули, двоє потрапили з переохолодженням до лікарні, а в реанімаційному відділенні опинилася дівчина «після утоплення» – такі наслідки дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася 9 квітня о 4:30 на автодорозі Збараж-Підволочиськ.

Водій автомобіля AUDI А6, 1998 року народження, уродженець Підволочиського району, при проїзді ділянки з ухилом на спуск та поворотом, не обрав безпечної швидкості, виїхав за межі проїзної частини та перекинувся, в’їхавши у став. На момент нещастя в автівці з кермувальником було шестеро людей.

11 квітня близько 21:20 неподалік села Будки Кременецького району не розминулося два автомобіля. За попередньою інформацією, водій автомобіля Volkswagen Passat виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у Renault Megane. У кожному автомобілі перебувало по четверо осіб. Сімох бригада швидкої госпіталізувала до лікарні.

В реанімаційне відділення Шумської лікарні 12 квітня потрапив восьмирічний хлопчик. Він на велосипеді раптово виїхав виїхав із перехрестя на головну дорогу, і потрапив під колеса автомобіля Daewoo Lanos. За попередньою інформацією, у потерпілого закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку.

2 (1)
2 (1)

Працівники поліції, які стежать за безпекою дорожнього руху, звертаються до водіїв та пішоходів бути максимально уважними. При русі в умовах недостатньої видимості вмикайте ближнє світло фар, дотримуйтесь безпечної дистанції, а також не перевищуйте швидкість.

Пішоходи, переходьте дорогу лише у встановлених місцях. Будьте обережними у вечірню та нічну пору доби. Не виходьте раптово на проїзну частину дороги. По можливості, виділіть себе світловідбиваючими елементами!

Нагадати правила дорожнього руху потрібно і дітям, оскільки не рідко жертвами аварій стають неповнолітні.

Пам'ятайте, життя не варте зекономлених хвилин та перевищеної швидкості.

Вибір читачів за тиждень

Відео