Тернополян навчатимуть мислити критично

IMG_20180417_030400_686

Як критично мислити, навіщо це потрібно, що може людина яка володіє таким навиком мислення - тернополяни дізнаються 24 квітня під час тренінгу «Критичне мислення».

- Ми не звикли говорити про те, що креативне мислення - це навичка, яка так само потрібна нам, як вміння керувати часом або правильно розпоряджатися власним бюджетом. Але ми хочемо розвіяти міфи на цю тему, адже креативне мислення все частіше проникає у нашу буденність і зовсім скоро від вміння креативно мислити буде залежати наш успіх у роботі, - розповідає одна з організаторів заходу, учасниця ГО «Успішна Молодь» Тетяна Сендецька.

Тренером виступить Володимир Соколовський – Молодіжний Європейський Посол, співзасновник Львівської філії Всеукраїнської громадської організації ФРІ (ФРІ Plus Львів), член правління Львівського молодіжного Ради, учасник багатьох освітніх візитів, тренінгів та волонтерських програм за кордоном, автор освітнього курсу «Місяць неформальної освіти», мандрівник, який відвідав 21 країну.

Проведуть захід у арт-барі Коза, що на бульварі Тараса Шевченка, 23. Початок – о 16 годині. Зареєструватися на тренінг можна ТУТ.

Фото з соцмереж

Вибір читачів за тиждень

Відео