15 країн світу, які тернополяни зможуть відвідати майже за безцінь (фото)

podorozh2

Теперішня пора – найоптимальніший варіант для подорожей, особливо коли є змога відвідати найкрасивіші місця планети майже за копійки.

Пропоную вам 15 країн, у яких за 100-200 доларів ви зможете прожити тиждень.

Малаві

Malawi
Malawi

Малаві затяті туристи називають «теплим серцем Африки». Ця маленька країна розташована на південному сході материка та не має виходу до моря.

Середня зарплата в Малаві коливається в межах 27 доларів. Для туристів денний бюджет на проживання та харчування не перевищуватиме й 10 доларів.

Камбоджа

Cambodia
Cambodia

Життя у неймовірно красивій країні коштує по-смішному дешево. Тут за ніч у готелі доведеться віддати 1,5-2 долари, за харчування - не більше одного долара, а пляшка хорошого алкоголю обійдеться лише у 25 центів.

В'єтнам

Vietnam
Vietnam

Попри всю популярність та розвиток В'єтнам й досі вважається однією з найдешевших країн для туристів. Там можна прожити за 20 доларів в день, при цьому майже ні в чому собі не відмовляючи. На півночі країни усе це обійдеться ще дешевше.

Лаос

laos
laos

Мальовнича країна розташована у Північно-Східній Азії. Там номер в готелі обійдеться всього у 5-8 доларів, у хостелі - 2-3. За такі ж гроші ви зможете перепробувати чи не всі місцеві смаколики.

Парагвай

Paraguay
Paraguay

Чомусь туристи уникають цю країну, проте саме тут можна познайомитися зі справжньою Південною Америкою.

В середньому харчування та проживання у Парагваї обійдеться в 15 доларів на день. А от хорошу квартиру в Асунсьйоні можна орендувати всього за 200 доларів на місяць.

Болівія

Bolivia
Bolivia

Ще одна країна Південної Америки. Вона славиться соляними озерами, пустелею Атаками, тропічними лісами та високими Андами. Проживання у Болівії обійдеться від 8 до 25 доларів на добу. За харчування доведеться заплатити ще 5-10 доларів.

Єгипет

Egypt
Egypt

Єгипет за останні кілька років став чи не найпопулярнішою країною для відпочинку. В середньому за день (проживання, харчування та розваги) тут доведеться витратити 22 долари, проте можна знайти й дешевше.

Венесуела

Venezuela
Venezuela

З 2014 року після падіння національної валюти, Венесуелу визнали найдешевшою країною світу. Так, номер в хорошому готелі тепер коштує 5 доларів, вечеря у ресторані - 3 долари, а внутрішні туристичні рейси - не більше 20 доларів.

Філіппіни

Philippines
Philippines

Мало хто знає, проте Філіппіни теж входять до рейтингу найдешевших туристичних країн світу. Тут смачно поїсти можна всього за 2,5 долара, а переночувати в готелі - за 9 доларів.

Індонезія

Indonesia-
Indonesia-

Вартість проживання у цій мальовничій країні може коливатися від 15 до 30 доларів. Харчування та екскурсії обійдуться ще й 5-10 доларів на добу.

Індія

India
India

Бюджет подорожі в Індію напряму залежить від того, де ви хочете побувати й що побачити. В режимі економ ви можете витрачати до 10 доларів на добу, проте, аби не відмовляти собі в зручностях, орієнтуйтеся в середньому на 20 доларів.

Непал

Nepal
Nepal

Непал повністю відновився після землетрусу, який відбувся у 2015 році. Тому сьогодні незвична країна з повними силами приймає туристів. Харчування, проживання та розваги тут обійдуться приблизно у 20 доларів на добу.

Перу

Peru
Peru

Лише руїни Мачу-Пікчу варті, аби їх відвідати, проте на цьому незвичність й краса Перу не закінчується! В середньому на житло та харчування тут доведеться витратити 8 та 5 доларів відповідно. Разом з розвагами, екскурсіями та відпочинком тут можна вкластися у 20 доларів на день.

Малайзія

Malaysia
Malaysia

У цьому рейтингу Малайзія, напевне, найдорожча країна, оскільки обійдеться туристу в 30 доларів за добу. Проте незвична природа й культура того варті.

Таїланд

Thailand
Thailand

Таїланд в середньому обійдеться так само, як і Малайзія. Винайняти апартаменти тут можна за 15-20 доларів, майже стільки ж доведеться віддати за харчування та напої.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео