Їсти, молитись і кохатись – сьогодні найкращий день у році

кращий день

Саме сьогодні, 18 квітня, найкращий день у 2018 році за твердженнями астрологів. Цей день принесе успіх у будь-якій сфері, тому не проґавте шанс змінити на краще усе своє життя, розповідає Блог ТСН.

«Згідно з ведичною астрологією, щороку настає один день, що традиційно вважається найкращим. Цього дня чудово поєднуються енергії Місяця та Сонця, що і дозволяє використати його астрологічні особливості у повній мірі. Найкращий день року розпочнеться 18 квітня о 7:40 і закінчиться 19 квітня о 8:17 за Києвом» – пишуть у Блозі.

Цього дня не втратьте свій шанс змінити життя на краще, а також позбавитися від усього зайвого – матеріального та емоційного. Це чудовий час для весілля, заручин, зачаття дітей, започаткування здорового способу життя, відмови від поганих звичок.

Вважається, що міфологічна епоха «золотого віку», коли люди жили довго і щасливо, почалася саме у такий день.

Також у Блозі дають конкретні поради – що потрібно зробити для того, аби покращити життя.

  1. Моліться. Неважливо, у якого Бога чи у що ви вірите – наповніть цей день духовністю. Моліться за процвітання вашої родини, красу, спокій і щастя в усьому світі.
  2. Жертвуйте. Благодійні пожертви, що будуть зроблені цього дня, повернуться до вас у потрійному розмірі. Але жертвувати потрібно від щирого серця.
  3. Насолоджуйтеся. Проведіть цей день у компанії гарних людей, зі смачною їжею, напоями, сексом і любов’ю близьких.
  4. Потурбуйтеся про батьків – принаймні зателефонуйте або сходіть у гості. Якщо їх вже немає – відвідайте кладовище.
  5. Плануйте. Візьміть гарний блокнот, чимало маркерів і наліпок, та напишіть ваші плани на рік або навіть на п’ять наступних.

І будьте обережні зі своїми бажаннями, адже вони можуть здійснитися, – рекомендують астрологи.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео