Орест Сарматський

«Ринкова вартість» роботи рейдерів — 500 грн на день (Агро-новини)

кв20

Поліція затримала 50 рейдерів при спробі захоплення сільськогосподарського підприємства в с. Орловець Черкаської області.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

«Рейдери спробували захопити одне з діючих сільських підприємств в Черкаській області, але завдяки активним діям поліції за підсумками всі 50 людей-рейдерів затримані. Так буде з усіма шукачами пригод», — написав Аброськін.

2001
2001

Також він уточнив, що «ринкова вартість» роботи цих «рейдерів», які лежать обличчям вниз — 500 грн за день роботи.

Площі під картоплею скоротяться 

Чергове скорочення виробництва картоплі у комерційному секторі очікується цього року. Населення також може скоротити площі під цим овочем.

Таку думку висловила аналітик плодоовочевого ринку, менеджер ринку «Шувар» (м. Львів) Тетяна Гетьман під час Торгового форуму, що відбувся у рамках Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва, повідомляє Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

2002
2002

За прогнозами експерта, капуста серед виробників залишається популярним овочем, і варто очікувати збільшення виробничих площ по ранній та пізній капусті. Виробництво моркви й буряку буде рости, а ціни на них — падати.

Тетяна Гетьман також відмітила, що спостерігається тенденція до збільшення виробництва напівфабрикатів та фасованої продукції з овочів.

Вибір читачів за тиждень

Відео