Делегація з Тернопільщини формує стратегію розвитку держави на форумі Аграрної партії (фото)

IMG_3387

Тридцятеро партійців з Тернопільщини на чолі з головою обласної організації Аграрної партії України Іваном Чайківським сьогодні, 21 квітня, беруть участь у «Національному форумі депутатів місцевих рад. Аграрна партія». 

Форум організовано у форматі дискусійного майданчика для обговорення глобальних проблем України та напрацювання стратегічного бачення пріоритетів її розвитку на місцевому і загальнодержавному рівнях.

До уваги учасників форуму – три тематичні панелі: «Децентралізація та система державного управління країни», «Роль України в світовому розподілі ринку праці та товарів» і «Політика безпеки та міжнародні виклики перед Україною».

На форумі зареєструвалися близько 1800 учасників. Більшість із них – депутати місцевих рад від Аграрної партії, чий успішний досвід роботи для громад важливо поширити на загальноукраїнський рівень. Серед гостей форуму – фахівці найкращих експертних центрів із США, Великобританії, Польщі та Литви, дипломатичного корпусу іноземних держав в Україні, світові й українські політики та громадські активісти.

На думку лідера Аграрної партії Віталія Скоцика, більшість можновладців загубили з поля зору майбутнє держави та громадян, тому рівень підтримки влади опустився до межі соціологічної похибки. Понад 70% українців вважають, що країна рухається в неправильному напрямку.

- Мусимо покінчити з бідністю, систематичним порушенням принципу верховенства права, неефективністю державних інститутів, слабкістю органів безпеки та сировинним принципом економіки. Ми прагнемо спільно знайти новий ключ до успіху України – і для того розпочали цю широку дискусію. Маємо відкрити нові перспективи державі і кожному громадянину, поставивши Людину в центр державної політики, - переконаний Віталій Скоцик.

Довідково: за результатами останніх виборів до ОТГ Аграрна партія стабільно посідає місце в трійці переможців, випереджаючи більшість парламентських партій. З кожною новою хвилею виборів партія нарощує свій результат. У місцевих радах вже працюють майже 5000 депутатів від Аграрної партії.

[gallery order="DESC" columns="1" size="full" link="file" ids="148522,148520"]

Вибір читачів за тиждень

Відео