«Будь помітним! Безпека – понад усе!»

Yvaga2

Саме під таким гаслом у області проходить всеукраїнська акція, спрямована на запобігання дитячого травматизму. Правоохоронці нагадують дітям основні правила дорожнього руху: як безпечно переходити дорогу,  як не наразитися на небезпеку, катаючись вулицею на велику чи самокаті, а також роз’яснюють, наскільки важливо носити на рюкзаках  чи одязі світловідбиваючі стрічки, повідомляє Відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Проект реалізується Міністерством внутрішніх справ спільно з Національною поліцією та Консультативною місією ЄС (EUAM). Патрульні поліцейські Тернопільщини відвідують навчальні заклади та проводять повчальні уроки з дотримання правил дорожнього руху. Найбільша увага приділяється найменшим школярикам.

Підвищення безпеки дорожнього руху для дітей - одне з основних наших завдань, - каже інспектор зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції Тернопільської області Олеся М’ялковська, – Заняття проводимо не лише в тернопільських школах, а й в районах області. Щоб досягти бажаного результату у вирішенні проблеми безпеки дорожнього руху, необхідно виховувати правову свідомість в наших найменших громадян.

  Про важливість таких уроків від поліцейських зазначають і вчителі.

Маленькі діти швидко та легко поглинають інформацію, а потому втілюють знання у життя, - говорить вчитель вчитель Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів №21 Тамара Бабовал. – Тому такі уроки безпеки є дуже важливими та необхідними. А головне, що після спілкування з поліцейськими, діти бачать в них друга та порадника і зовсім не бояться людей у формі.

Yvaga
Yvaga

Yvaga4
Yvaga4

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео