Віра Олександрович

На поміч тернополянам їдуть фахівці із Одеси, Києва, Миколаєва, Львова і навіть Риму

1785235

Перший всеукраїнський фестиваль психологічних ігор у Тернополі триватиме впродовж двох днів – 9-10 червня. Оскільки програма – дуже насичена і цікава, організатори радять охочим зареєструватися і подбати про квитки завчасно.

Нагадаємо, настільні психологічні ігри є порівняно новим інструментом роботи із психікою людини. Однак він уже встиг зарекомендувати себе як абсолютно безпечний, найменш травматичний і при цьому - достатньо ефективний спосіб звернення до прихованих або витіснених інформації, емоцій, почуттів, страхів і переживань, що містяться у людській підсвідомості.

- Якщо спростити, то трансформаційна гра – це певний мікс групової психотерапії, елементів коучингу і гри, із додаванням концептуальної (іноді навіть езотеричної чи містичної) складової, - розповідає координатор заходу Оксана Бількевич.

За її словами, під час фестивалю кожен зможе знайти для себе щось цікаве, адже працюватимуть 3 майданчики: особистого розвитку, стосунків, а також - бізнес-напрямку.

- Саме через це фестиваль має насамперед зацікавити тих, хто працює над собою, шукає різнопланові відповіді по покращенню власної взаємодії, прагне вдосконалити ефективність бізнес-процесів, - перелічує Оксана Бількевич із психологічна майстерня «Джерело».

Байдужих до перелічених тем фактично немає, тому Оксана Бількевич впевнена, цікаво буде усім! Там паче, серед учасників – знані психологи із Одеси, Києва, Миколаєва, Львова, Хмельницького, Тернополя і навіть Риму.

Психологи
Психологи

- У кожного учасника фестивалю буде можливість познайомитися із українськими ведучими та авторами різнопланових психологічних ігор, отримати інформацію про особливості кожної представленої гри, а також повноцінно побувати як мінімум на 2-х іграх різного напрямку (за власним вибором), - пояснює вона. – Причому один квиток діятиме впродовж 2-х днів. Але надто тягнути із його придбанням не радила б. Адже після 12 травня відвідини фестивалю обійдуться дорожче. 

Наразі вартість квитка для учасника фестивалю - 300 грн. Для спостерігача вхід коштуватиме 200 грн. Втім, організатори заходу подбали про різні програми лояльності. Так, якщо ви приведете друга, то отримаєте знижку на квиток – у 20%. Якщо приведете компанію із 5-ти і більше людей, то отримаєте ще кращі пільги.

psychologist-1015488_1280
psychologist-1015488_1280

Довідка. Докладнішу інформацію можна отримати за номером телефону 067-332-45-45 (Оксана Бількевич). Реєстрація на Перший всеукраїнський фестиваль психологічних ігор у Тернополі - обов'язкова! Це можна зробити ТУТ.

Фото із відкритих джерел, а також - надані організаторами фестивалю

Вибір читачів за тиждень

Відео