Діти Новосільського виховного комплексу отримали подяку від Папи Римського (відео)

нове село.00_00_05_12.Still001

Днями папський місіонер отець Василь Баглей завітав до Новосільського обласного спеціального-виховного комплексу. Він поспілкувавсяся із учасниками конкурсу «Писанка миру» і передав їм подяку та благословення від Папи Римського.

Десь та дитинка з звичайного українського села ніколи не могла собі уявити і подумати, що Папа Римський буде тримати писанку, яку вона написала в своїх руках. Я уявляю собі емоції цієї дитини, - каже отець Василь Баглей.

Окрім того, священик вручив подарунок дітлахам: холст із фотографією моменту отримання Святійшим отцем Франциском писанок. Дітки задоволені своєю участю в акції, хоч і малювали писанки вперше. Учасник конкурсу Михайлик, у майбутньому хоче стати священиком, тож і намалював на своїй писанці хрест.

А Марічка на писанці намалювала сонечко та зробила тематичний надпис «Христос Воскрес».

Нагадаю, отець з Тернопільщини Василь Баглей привіз Папі Римському на Великдень подарунок – 12 яскравих писанок від переможців конкурсу «Писанка миру», проведеного серед дітей–сиріт Тернопільщини компанією «Агропродсервіс» та благодійним фондом «Майбутнє сиріт».

[embed]https://youtu.be/AgADBCanTNQ[/embed] Фото автора

Відео: Богдан Колесов

Вибір читачів за тиждень

Відео