Оксана Бучко

У Тернополі показують, що бути розумним - модно (фото)

Не лише розважальні заходи, а й інтелектуальні може обрати молодь у Тернополі. На даний час це запрошення підтримати ініціативу, доступну кожному бажаючому - різновид публічних вікторин Mind Game, повідомляє молоджіний мер Тернополя Леся Голик.

- Це гра формату Pub Quiz, яка складається з цікавих запитань різного характеру (фото, відео, аудіо, анаграми, текстові і т.д.). Більшість питань на логіку, кмітливість, протиріччя, здогадку і т.п. Це дозволяє учасникам розширити свій світогляд, дізнатись щось нове та актуальне, розвинути свої розумові здібності та від душі посміятись, - зазначає Леся Голик.

Такий вид розваг є унікальним у Тернополі. Кожна гра збирає від 100 до 200 людей. А команди змагаються за титул найінтелектуальнішої.

- Із кожного міста, де проходить чемпіонат Mind Game, переможці та рейтингові команди сезону регіональної Ліги отримують право взяти участь у фінальній грі чемпіонату України, який проходить два рази на рік. У березні команда з Тернопільської Ліги Mind Game «Залізний Капут» зайняла 3 місце серед 46 команд на фіналі четвертого сезону, в якому змагались представники Галицької, Тернопільської, Буковинської, Прикарпатської та Волинської Ліги, - розповідає організатор ігор у Тернополі Оксана Маланчук

Гра є кращим варіантом team-building, який використовують багато команд для ефективності роботи своєї компанії. Запорукою гри є позитивна атмосфера, у якій всі рівні, незалежно від знань та можливостей.

- Ми з колегами з користю проводимо свій час, беручи участь в іграх. Слоган гри звучить «Розумним бути модно!» і ми повністю його підтримуємо! Круто, що є такий варіант розваг у нашому місті, - ділиться враженнями учасниця однієї із команд Марта Синоруб.

Стежити за новинами та анонсами ігор, а також зареєструвати команду на гру можна на їхній сторінці у Facebook.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео