Орест Сарматський

У Тернополі цього тижня робитимуть те саме, що в 500 містах світу

12 (Copy)

Центр науки Тернополя запрошує на святкування дня народження «Arduino Day 2018 Ternopil».

Уже 12 травня у Центрі науки в Тернополі відбудуться виставки робіт на базі платформи Arduino, пізнавальні лекції, майстер-класи. Експерти дадуть фахові відповіді на запитання тих, хто лише нещодавно приєднався до спільноти Arduino – апаратної обчислювальної платформи для аматорського конструювання.

Реєстрація учасників відбудеться об 11 годині, після цього – урочисте відкриття події. О 12:30 – лекції, майстер-класи, воркшопи, які завершаться виставкою робіт та проектів на Arduino. Також буде нагороджено учасників.

Аrduino Day відзначають щорічно у майже 500 містах по всьому світі, вже чотирнадцятий рік поспіль. Це дозволяє людям, що цікавляться Arduino, зустрітися, показати свої проекти, виступити із цікавим майстер-класами чи лекціями та поділитися власним досвідом.

Організатори запрошують провести цей день разом  і експертів, і новачків у програмуванні мікрконтроллерів, побудові роботів, інтернет-речей чи елементів “розумного будинку”.

Arduino Day відкритий для всіх охочих відзначити цю подію та приєднатися до світової спільноти Arduino мейкерів, винахідників, роботехніків, інженерів та просто креативних людей.

Вибір читачів за тиждень

Відео