Орест Сарматський

Генерал-майор 10 днів добряче труситиме Тернопільщину

0006 (Copy)

Напередодні в області розпочалася контрольна перевірка виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань техногенної та пожежної безпеки, цивільного захисту і діяльності аварійно-рятувальних служб та діяльності Управління ДСНС України у Тернопільській області. Про це повідомляє прес-служба обласного  відомства.

Упродовж 10 днів комісія, очолювана заступником Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій, генерал-майором служби цивільного захисту Русланом Білошицьким, проводитиме аналіз діяльності Управління ДСНС України в області та аварійно-рятувальних служб. Вивчатиметься робота органів влади, підприємств, установ і організацій та спеціалізованих служб цивільного захисту на предмет виконанням вимог законів з питань цивільного захисту, дотримання пожежної та техногенної безпеки.

0004 (Copy)
0004 (Copy)

0005 (Copy)
0005 (Copy)

У період з 14 по 24 травня члени комісії перевірятимуть готовність аварійно-рятувальних служб до реагування на виникнення надзвичайних ситуацій, стан інженерного, медичного, біологічного та хімічного захисту населення, систему здійснення оповіщення тощо.

За результатами перевірки будуть визначені проблемні питання у регіоні та рівень взаємодії між усіма екстреними службами області.

Фото – ДСНС в області

Вибір читачів за тиждень

Відео