Кременецькі музикантки розповіли, що найбільше вразило їх у Грузії (фото)

любисток батумі2

Честь представляти Україну на туристичній виставці Expo-Batumi в Грузії мав вокально-інструментальний ансамбль «Любисток» відділу культури та туризму Кременецької міської ради. Від  Західної України, до слова,  – лише Тернопільщина та Львівщина. З десяти членів делегації – четверо чарівні кременчанки, котрі побували у дружній державі вперше, скориставшись запрошенням відділу туризму Тернопільської ОДА.

Грузія захоплено слухала ансамбль, котрий впродовж трьох днів репрезентував народні пісні та музику.

Було б несправедливо не скористатися нагодою послухати й славетні грузинські пісні. Лідерка колективу «Любисток» Ольга Гаврилюк зізналася, що дівчата потоваришували з одним із Батумських хорів і навіть запросили його до Кременця.

Кременецьких музиканток вразила дружня і гостинна Грузія. Чути про цю країну – це одне, а побачити і переконатися на власні очі, вуха та навіть відчути на смак – геть інше.

 - Гостинні, співучі, з прекрасним почуттям гумору люди, тисячолітні традиції, чудова кухня – це якщо коротко, – ділиться враженнями Ольга Гаврилюк. – Цікаво, що грузинські діти досконало знають історію, традиції своєї країни. Вони навіть можуть детально розповісти про будь-який рецепт національної страви та особливості приготування.

любисток батумі
любисток батумі

любисток батумі1
любисток батумі1

 

любисток в грузії
любисток в грузії

любисток в грузії1
любисток в грузії1

любисток в грузії2
любисток в грузії2

любисток в грузії3
любисток в грузії3

любисток в грузії4
любисток в грузії4

Фото Ольги Гаврилюк

Вибір читачів за тиждень

Відео