Житель Тернопільщини, якого побили під Варшавою, нарешті отямився

1313131313131313_97bfb

Як відомо, на початку травня під Варшавою побили 52-річного жителя Тернопільщини. Наразі наш земляк Микола перебуває у центральній клінічній лікарні у Варшаві.

Як повідомили медики,  у п'ятницю стан чоловіка був дуже критичним, адже утворився тромб внаслідок крововиливу в мозок. Житель Тернопільщини не приходив до тями. Чоловікові зробили операцію, тепер його життю вже нічого не загрожує, але лікарі ще не дають згоду на його допит в якості свідка. Однак, як тільки це стане можливим, поліція і прокуратура зможуть взяти у нього свідчення.

Що цікаво, після побиття Миколу відразу привезли до лікарні і зробили томографію, яка показувала, що загрози життю немає. Друзі  потерпілого Руслан та Андрій кажуть, що після побиття Микола, ще був при тямі і навіть дійшов з ними додому.

Андрій та Руслан запевняють: той, хто замовив побиття Миколи, знає, де вони живуть, і раніше часто пропонував роботу Миколі та завжди вітався з чоловіками при зустрічі. Причину побиття називають безглузду — через стілець. Буцімто сталася сварка між поляком та українцем, які обоє були  напідпитку. Біля кафе вони обмінялися «люб’язностями» і розійшлися, а згодом компанію українців наздогнала машина з молодиками, які побили Миколу битами, пише Простір.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео