Відома блогерка вирішила відверто поговорити із тернополянами

Безымянный

Відома тернополянка та одна із найпопулярніших українських блогерів Тетяна Пренткович в одному зі своїх постів зачепила доволі пікантну тему.

Тетяна провела опитування серед своїх знайомих чоловіків та поділилися зі своїми читачами, яких понад 250 тисяч, на що ж сильна половина людства у першу чергу звертає увагу при знайомстві із жінками.

«Зовнішність обов’язково, про «душу» можна вже потім подумати: обличчя, задниця, одяг, нігті, мова. Впринципі, якщо перші два пункти пройдено, то можна вже не паритись. Колготи в сітку і коротка шкіряна спідниця буду стимулювати підійти і познайомитись по-швидше, ой по-ближче), але не розглядати це як довгі стосунки», - приблизно у всіх чоловіків схожі критерії оцінки майбутньої партнерші ніхто не буде оцінювати вас по сумочці від louisvuitton , якщо з обличчям щось не те але так, такий аксесуар точно додасть впевненості. Жінка повинна бути доглянутою! Не дарма кажуть, немає некрасивих жінок, є - недоглянуті. Щоб подобатися чоловікам - потрібно подобатися собі! Робити манікюр не лише на Пасху чи Новий Рік! Все це має бути регулярним, - пише Тетяна Пренткович.

Фото з мережі Instagram

Вибір читачів за тиждень

Відео