Феєрію голів видали команди з Тернопільщини

football

Глядачів у 4-му турі вищої ліги чемпіонату Тернопільської області команди ФК «Вишнівець» та заліщицький «Дністер». Атакувальний футбол продемонстрували обидві команди, як підсумок матч завершився результативною нічиєю – 2:2. Про це повідомляє сайт Вишнівецької ОТГ.

Господарі намагалися швидко переходити з оборони в атаку і шукати щастя біля воріт суперника завдяки грі на другому поверсі. Натомість заліщани грали більш технічно, намагалися розігрувати комбінаційні атаки. Як виявило, і один, й інший футбол має право на життя, адже на двох команди забили чотири голи на різний смак.

У першому таймі суперники відзначилися по разу, при цьому, як кажуть, забивали у роздягальню. Спершу Владислав Токарчук отримавши м’яча, змістився з центральної зони вліво і несподівано для голкіпера пробив низом у дальній кут воріт (0:1). А у компенсований час відзначився майстер виконання штрафних ударів у ФК «Вишнівець» Михайло Вітерук. У попередньому поєдинку з «ДСО-Поділля» він зі стандартів двічі був точним, одного разу і в звітному матчі опорний півзахисник вишнівецької команди вразив ворота суперників. Він пробив стінку складену з гравців «Дністра», яка під час удару трішки розступилася (1:1). Щоправда, варто відзначити, що в цьому епізоді був невеликий рикошет, який дезорієнтував голкіпера гостей Дениса Купчанка.

У середині другого таймі вже господарі повели в рахунку. Сталося це після не зовсім вдалих дій голкіпера, який не зумів відвести загрозу після удару з лінії штрафного майданчика, відбивши м’яча перед собою і півзахисник ФК «Вишнівець» Микола Корзун добив того у ворота (2:1). А за десять хвилин до завершення основного часу матчу вже гості зрівняли рахунок. На куту штрафного майданчика «дністряни» отримали право на штрафний удар. Навісну передачу виконав досвідчений півзахисник Павло Чорномаз, а замкнув її Михайло Лазорик (2:2).

Вибір читачів за тиждень

Відео