На конференції у Кременці гуляли під дощем та дегустували фіточаї (фото)

конференція

Цікавою, насиченою та дещо нетиповою для схожих заходів була науково-практична конференція, що днями відбулася на базі Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка. Під час зустрічі науковці обговорювали та дискутували на тему «Інтродукція рослин на Волино-Поділлі: наука, освіта, мистецтво формування ландшафту, виробництво». 

«У конференції взяли участь представники природоохоронних установ, вищих навчальних закладів, історики, краєзнавці. Наукові співробітники Кременецького ботанічого саду виступили з доповідями, в яких було висвітлено результати наукових досліджень» – повідомляють у Кременецькому ботанічному саду

Як символ пам’яті про зустріч в найстарішому ботанічному саду України під час екскурсії учасники висадили дерево. Також в рамках Міжнародної науково-практичної конференції відкрили експозиційну ділянку «Сад Бессерівських рослин», присвячену відомому ботаніку, директору Кременецького ботанічного саду Віллібальду Бессеру. На експозиційній ділянці зібрали різні види рослин, які вчений відкрив і досліджував.

конференція1
конференція1

конференція2
конференція2

конференція3
конференція3

«На завершення, зігрівальним енергетиком для гостей стали різні види ароматних фіточаїв Кременецького ботанічного саду, при дегустації яких кожен зміг обрати для себе найсмачніший», – пишуть на офіційній сторінці Кременецького ботсаду у Фейсбуку.

Фото Кременецький ботанічний сад

Вибір читачів за тиждень

Відео