На Тернопільщині школярів об'єднала гра "Легенда УПА" (фото)

received_2036726953008253

На Теребовлянщині, у лісовому масиві поблизу села Зеленче, розпочалася ювілейна 15-та обласна теренова гра для дітей та молоді «Легенда УПА», яка тривала до 20 травня. Про це повідомляється на сайті Тернопільської ОДА.

За словами Юрія Юрика, для Тернопільщини проведення військово-патріотичних заходів є дуже важливим та одним з пріоритетних завдань:

-Вперше теренову гру «Легенди УПА» провели у 2003 році. Такі заходи дозволяють учасникам вдосконалюватися не лише фізично, а й інтелектуально. Допомагають виховувати силу волі, сильний дух та відчувати власну відповідальність. Діти стають більше соціально активними, у них формуються національно-патріотичні ідеї.

Теренова гра «Легенда УПА» - це змагання у форматі таборування на два з половиною дні, які передбачають туристичний, інтелектуальний і творчий етапи.

Як наголосив Юрій Юрик, це найкращі моменти мотивації для молодих людей, які згодом служитимуть у Збройних Силах України:

-Важливо, щоб серед молодих людей була висока мотивація іти до українського війська, адже це підносить значення української армії. Найкращий показник – бачити, що молодь приїхала сюди, працює, активно відпочиває, займається військово-прикладним і національно-патріотичним навчанням.

Організували «Легенду УПА» відділ сім’ї та молоді, управління освіти і науки обласної державної адміністрації, Теребовлянська районна державна адміністрація, Тернопільський обласний осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Молодіжний Націоналістичний Конгрес».

received_2036726956341586
received_2036726956341586

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео