Тернополяни ховають наркотики в... рукавах

нар

Упродовж кількох останніх днів на очі тернопільським поліцейським неодноразово потрапляли особи, що привертали увагу підозрілою поведінкою. В усіх виявили наркотики.

Уночі 20 травня на вулиці Клима Савури патрульні виявили поліетиленовий пакет з ймовірно наркотичною речовиною у 25-річного хлопця. На місці працювала слідчо-оперативна група. Пакетик з підозрілою речовиною вилучили для експертизи.

Тієї ж ночі на вулиці Героїв Крут, обстежуючи територію, патрульні побачили 22-річного хлопця, який намагався уникнути зустрічі з ними. Охоронців порядку це насторожило, тож підійшли до нього. При розмові юнак нервував. Провівши поверхневу перевірку, виявили згорток з подрібненою зеленою речовиною рослинного походження і викликали слідчих.

А напередодні – 19 травня, близько 5 ранку на вулиці Живова двоє осіб привернули увагу патрульних своєю дивною поведінкою. Вони пришвидшили ходу і хотіли втекти з поля зору поліціянтів. Інспектори зупинили їх і провели поверхневу перевірку. Тернополянин заховав кілька пакетиків порошкоподібної речовини білого кольору, схожої на наркотичну, в лівий рукав.

в рукав
в рукав

Про усі факти внесено відомості в ЄРДР за ст. 309 ККУ, повідомили в Патрульній поліції Тернопільської області.

Фото - з офіційної сторінки Патрульної поліції Тернопільської області у Facebook.

Вибір читачів за тиждень

Відео