Орест Сарматський

Тернопільщині назвали 6 основних причин загибелі туристів

vacations_01 (Copy)

Усе частіше спроби мандрівників викреслити пункти зі свого списку місць, які потрібно побачити перед смертю, саме нею і закінчуються.

Видання South China Morning Post розповіло про топ-6 причин цієї сумної тенденції, повідомляє Укрінформ.

Перше місце посіли дорожньо-транспортні пригоди. Туристи часто-густо гинуть в автомобілях через те, що просто забувають пристібатися ременями безпеки. Також величезна кількість аварій трапляється за участю орендованих мотоциклів, зокрема в Таїланді.

На другій сходинці опинилося вживання наркотичних засобів. Близько 245 іноземців померли від наркотиків на індійському курорті Гоа за останні 12 років. Однак не завжди туристи відправляються до потойбіччя від бажання спробувати чогось «екзотичного». Бувають ситуації, коли місцеві жителі підсипають наркотики в їжу або напої відпочивальникам, щоб їх пограбувати.

Третє у списку - утоплення. Деякі мандрівники дуже переоцінюють фізичні можливості свого організму. Утоплення є головною причиною смерті туристів на Гаваях і поступається лише ДТП на тайському Пхукеті. Пірнання у мілководдя також має на своєму рахунку чимало туристичних смертей.

Вибір читачів за тиждень

Відео