Тернополяни штампували фальшиві долари пачками

бакси

Обвинувальний акт відносно двох осіб, яких звинуватили в незаконному виготовленні, зберіганні з метою збуту та збуті підробленої іноземної валюти, скерувала до суду Тернопільська місцева прокуратура.

Досудовим розслідуванням встановлено, що впродовж 2016-2017 років група осіб, маючи відповідні навички та знання у сферах графічного моделювання та налаштування технічних пристроїв, переслідуючи мету збагатитись у незаконний спосіб, систематично виготовляла та збувала підроблену іноземну валюту, номіналом 100 доларів США. Про це повідомили в прес-службі прокуратури.

Зловмисники налагодили процес друку фальшивок у сусідній області. Завдяки вжитим правоохоронцями заходам, вдалось запобігти виходу на «чорний ринок» підробленої валюти в особливо великих розмірах.

Ще триває розслідування стосовно інших учасників, причетних до вищевказаного злочину. Для того, щоб кожен, хто вчинив кримінальне правопорушення, був притягнутий до відповідальності, правоохоронці закликають небайдужих громадян повідомляти про факти виготовлення, зберігання, збуту підробленої іноземної валюти (долари США).

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео