ФК «Козова» отримав перемогу в Бережанах

img_9548

Після не зовсім вдалого старту сезону поступово набирає обертів ФК «Козова». Про це повідомляється на сайті Федерації футболу Тернопільської області.

В минулому турі козівчани вдома зіграли внічию з одним з лідерів – зборівським «Колосом» (1:1), то в 6-му – в гостях перемогли ще одного претендента на медалі вищої обласної ліги – ФК «Бережани» – 1:0.

Якщо в першому таймі перевагою володіли господарі, які створили ряд гострих нагод, але не зуміли їх втілити в забитий гол, то після перерви, побудувавши грамотно гру, більше небезпечних моментів створили футболісти з Козови. Саме вони у середині другого тайму отримали право на пробиття штрафного удару за метрів 22 від воріт прямо по центру (оборонці ФК «Бережани» порушили правила на капітану гостей Андрію Мартинюку). Атакувальний півзахисник ФК «Козова» Тарас Глухан пробив у кут, де власне стояв голкіпер бережанської команди Андрій Гарас, але той у стрибку не зумів дістатися до м’яча (0:1).

Також у другому таймі ще один гольовий момент був у гостей в Михайла Мельника, котрий вийшов на заміну. Він здійснив прохід від центра поля, але у найвідповідальніший момент м’яч ліг під не робочу ногу і слушну нагоду збільшити перевагу своєї команди було втрачено.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео