«Якби хтось переходив дорогу – загинув би…» – водії у Кременці шокують нахабністю (відео)

обгін

Своєю нахабністю та впевненістю у безкарності продовжують вражати водії у Кременці. Учора один з них здійснив обгін просто на пішохідному переході ще й перед автобусною зупинкою.

На щастя, ніхто не постраждав цього разу. Проте, саме це місце у Кременці є надзвичайно аварійно небезпечним, там часто під колеса потрапляють пішоходи. Минулоріч на цьому пішохідному переході авто збило кременчанку разом із 12-річною донькою. Обидві залишилися живі, та жінка довго і важко лікувалася. Біда сталася ще минулої осені, проте постраждала досі проходить реабілітацію, її здоров'я повністю не відновилося.

У відео, де зафіксовано порушення, менш ніж за добу понад 1,6 тис. переглядів. Глядачі і читачі обурені поведінкою водія.

«Це не смішно, як водій з 40 річним стажем, скажу, що це потенційний зумисний вбивця. Обгін заборонений на пішому переході, а обгін з права взагалі категорично заборонений. Мати з дітьми, яка ймовірно вийшла б з ліва, точно загинула б…» – прокоментував Vladymyr Prokopovych у спільноті «Типовий Кременець».

Відео «Типовий Кременець»

Вибір читачів за тиждень

Відео