Оксана Бучко

Тернополянин, який працює на 12-ому каналі, показав свій робочий стіл

original-img6030

Рукавиці, ісландський, наклейки та несписані блокноти - це робочий стіл тернополянина Олександра Бугаєнка, який працює випусковим редактором на 12 каналі. А от на його робочому столі ноутбука  – чорний квадрат. На телефоні – зоряне небо. Про це детальніше йдеться у проекті «Робочий стіл» на volyn24.com.

Вибір чорного квадрату на робочому столі ноутбука пояснює потребою концентруватись і не відволікатись на дрібниці. А зоряне небо на телефоні – нагадуванням про Карпати, які дуже любить Олександр.

А ще серед вподобань - дивні чаї, особливо трав’яні. Із поїздки в омріяну Ісландію, куди не зміг помандрувати через роботу, Олександру привезли пакетик ісландського моху. Рукавиці на столі залишились після акції прибирання території Луцького замку. А наклейки - після зустрічей – як от під час івенту з дизайнеркою одягу Аліною Гаєвою на «Всі свої» (там продають виключно українські бренди, - прим. авт.).  Є також наклейка із фото подруги, яку зробили на фестивалі «Мама Африка».

На столі журналіста також декілька видів блокнотів – чернетка, робочий, особистий. Щоправда їх Олександр Бугаєнко ніколи не списує до кінця.

original-photo
original-photo

original-img6033
original-img6033

original-img5957
original-img5957

original-img5956
original-img5956

Фото volyn24.com

Вибір читачів за тиждень

Відео