На Тернопільщині майорітиме червоно-чорний прапор

3dd0b02bf91ef477b62ac1547a83a5c9

Депутати схвалили рішення «Про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу на території Тернопільської області». Про це повідомляється на сайті Тернопільської ОДА,

У рішенні йшлося: «Рекомендувати здійснювати підняття (встановлення) на адміністративному будинку Тернопільської обласної ради, а також на будівлях, у яких розміщуються ограни місцевого самоврядування Тернопільської області, прапора національно-визвольної боротьби українського народу у дати, пов’язані з визначними подіями національно-визвольної боротьби та вшануванням пам’яті Героїв…».

Також прийнято звернення депутатів  обласної ради до Президента України Порошенка П.О., Голови Верховної Ради України Парубія А.В., Прем’єр-міністра України Гройсмана В.Б. щодо припинення дипломатичних стосунків та введення візового режиму з Російською Федерацією, звернення до Президента України Порошенка П.О. щодо звільнення Миколи Карпюка та Станіслава Клиха із полону Російської Федерації, звернення до Президента України Порошенка П. О., Прем’єр-міністра України Гройсмана В. Б. щодо вжиття заходів задля запобігання знищенню сільського господарства в Україні та інші.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео