На День молоді тернополяни ходили над землею (фото)

У Тернополі до Дня молоді в парку Шевченка можна було відпочивати у мультиспортивному містечку, де всі охочі могли спробувати себе у різних видах спорту.

- Можна робити балансування на сапах, каяки, баланс бори, слеклайн та декілька туристичних етапів: паралелі, маятник, лабіринт, - розповідає Тарас Мартинів один з організаторів мультиспортивного містечка.

На День молоді таке містечко організовують у Тернополі вже не вперше. Окрім того, цього року до його створення долучився спортивно-туристський клуб «Легіон».

1
1

- Наше містечко присвячене Дню молоді. Зі свого боку ми організували сьогодні цікавинки із туристського спорту, які можна зустріти на змаганнях. Це лабіринт, маятник, павутинка та інше. Ми намагалися організувати сьогодні такі речі, аби їх міг спробувати кожен без спеціальної підготовки, - каже Денис Цветинович, представник ГО спортивно-туристський клуб «Легіон».

На свято завітали тернополяни, як дорослі, так і діти, які спробували багато представлених занять.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«163261,163262»]

- Я вирішила сьогодні взяти участь у «містечку» задля дитини. Ми з чоловіком,намагаємося привити йому любов до активного відпочинку. Ми дуже раді, що наше місто розвивається і для того щось роблять, - розповідає гостя заходу Ірина Андруник.

Охочі могли спробувати себе у різних видах цікавих занять, деякі з яких стали новинкою для тернополян. Навіть попри зіпсовану дощем та вітром погоду, жителі міста завітали у мультиспортивне містечко аби розважитися і отримати позитивні емоції від занять.

[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«163258,163259,163260,163263,163264,163265,163266»]

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео