Кожен міг обрати машину для сільських доріг Тернопільщини на форумі «Нове зернятко» (фото)

2

На форумі аграрних інновацій «Нозе зернятко» у с. Настасів, презентували не лише техніку для обробки полів, але й автомобілі, які будуть зручними для працівників агросфери та взагалі для сільських доріг.

На заході були представники таких компаній, як «Джерман Авто-Тернопіль», «Валері М» та Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс». Одними із найбільш вишуканих авто є BMW – сучасні, комфортні та надійні.

- Сьогодні ми представляємо бренд BMW - це сучасні автомобілі, двигуни. Особливість представлених машин у тому, що тут є М-пакет, у якому автомобіль виглядає набагато шикарніше. М-пакет – це зовнішній вигляд автомобіля і його наповненість зсередини. У них зовсім інша аеродинаміка, розширювальні арки, комфортні сидіння всередині салону (спортивні сидіння), спортивна підвіска. Автомобіль пристосований до сільських доріг, надійний, сучасний,  - розповідає Ігор Лозін директор компанії «Валері М».

Крім того, на форумі були представленні найбільш популярні автомобілі марки Toyota, які є новинкою та зручні у користуванні.

- Ми представляємо популярні моделі Toyota: Корола, Камрі і Гібридний рав 4. Особливо акцентуємо увагу на авто Раф 4 гібрид – це новітні технології. І вони призначенні для сілких доріг.  Взяли участь у аграрному форумі «Нове зернятко» тому, що тут можемо зустрітися зі своїми клієнтами, поспілкуватися, зібрати відгуки про нашу продукцію, - каже Оксана Багрій маркетолог Тойота Центр Тернопіль «Кристал-Моторс».

Компанія «Джерман Авто-Тернопіль» представляла декілька автівок, однією із них є машина, яка має усі переваги на сільських дорогах та є цікавою для покупців.

- Ми представники компанії «Джерман Авто-Тернопіль». Я працюю у салоні Фольксваген, ми представляємо новий Touran - це повноприводний кросовер, який призначений для наших доріг і буде цікавим для наших клієнтів з агросфери, - розповідає менеджер з продажу автомобілів компанії Давида Ольга.

Гості свята могли оглянути кожне авто, посидіти за кермом та дізнатися багато цікавої інформації для себе про представленні на форумі автомобілі.

9
9

8
8

7
7

6
6

5
5

4
4

3
3

1
1

Фото: Вікторія Рибак, Надія Німець

Вибір читачів за тиждень

Відео