Ця культура важко пережила весну на Тернопільщині (відео)

MVI_6731.00_00_02_19.Still001

Цього року буряк важко пережив весну, адже погода була не надто сприятлива, та пропри це, працівники компанії «Агропродсервіс» планують зібрати понад 600 центнерів із одного гектара. Цього року компанія засадила  солодким коренеплодом 4 тисячі гектарів землі.

- Цей рік були погодні умови не найкращі, оскільки була посуха. Але на даний момент ситуація більш-менш стабілізувалася, - розповідає головний агроном засобів захисту рослин компанії «Агропродсервіс» Ігор Ліщинський.

Аж 25 гібридів презентували працівники «Агропродсервісу» на своїх демо-полях відвідувачам 3-го Міжнародного форуму аграрних інновацій «Нове Зернятко» – Настасів-2018.

- Впринципі, в нас в компанії лідер – це насіння компанії КВС. Їхній гібрид «Дарія» займає на наших полях основні посіви. Але бачимо, що є нові гібриди, навіть цієї самої компанії КВС, які наздоганяють та можливо і замінять по урожайності та цукристості уже наявні гібриди, - зазначає  головний агроном засобів захисту рослин компанії «Агропродсервіс» Ігор Ліщинський.

Також свої ексклюзивні гібриди на демо-полях представила і дистриб’юторська компанія «Агроскоп» від підприємства Бетасід та SESVanderHave.

[embed]https://youtu.be/jjuP04B58zg[/embed]

Відео: Богдан КОЛЕСОВ

Вибір читачів за тиждень

Відео